Op zoek naar hoveniersbedrijf Schiedam? Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Schiedam en omgeving. Een team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Schiedam. Onze mensen zijn vakkundig, enthousiast en servicegericht! Wij hebben in de loop der jaren talloze prachtige tuinen in de omgeving van Schiedam gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Schiedam

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Schiedam. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten als hoveniersbedrijf

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor bedrijven, instellingen en gemeentes. Wij houden ons bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers

Foto's hoveniersbedrijf Schiedam

Hoveniersbedrijf Schiedam   Hoveniersbedrijf Schiedam   Hoveniersbedrijf Schiedam

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

Invalid Input
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB
reCAPTCHA
Ongeldig veld

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven