Bent u op zoek naar een kwaliteit hoveniersbedrijf Schiedam? Dan bent u op zoek naar Flier hoveniers. Al meer dan 15 jaar staan wij garant voor de beste kwaliteit en service. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, realiseren en renoveren van tuinen en gemeentelijke gronden in Schiedam en omgeving. Het gezamenlijke doel van onze vakmensen is de hoogste kwaliteit, een goede prijs en een uiterst tevreden klant. Daarmee verlaten wij ook geen klussen voor de klant 100% tevreden is. Ons hoveniersbedrijf in Schiedam is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, renovatie, het verzorgen van bomen, beplanting en houtbouw. Hiermee is Flier hoveniers dé totaalleverancier voor uw tuin en groenwerk. Ook voor het creëren van bloembakken op maat bent u bij ons hoveniersbedrijf in Schiedam aan het juiste adres. Vakmanschap, enthousiasme en bovenal service staat bij ons team centraal. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Schiedam

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Schiedam. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft! Alle werkzaamheden worden op 'de Flier manier'  verricht. Benieuwd wat dat inhoudt? Neem dan contact met ons op. 

Onze diensten als hoveniersbedrijf

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor bedrijven, instellingen en gemeentes. Wij houden ons bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers

Foto's hoveniersbedrijf Schiedam

Hoveniersbedrijf Schiedam   Hoveniersbedrijf Schiedam   Hoveniersbedrijf Schiedam

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven