Op zoek naar hovenier Barendrecht? Flier Hoveniers uit Barendrecht is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hovenier in Barendrecht en omgeving. Een team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Barendrecht. Vakmanschap, enthousiasme en service staan bij de mensen van Flier Hoveniers centraal. Wij hebben in de loop der jaren talloze prachtige tuinen in de omgeving van Barendrecht gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Barendrecht

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Barendrecht. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers Barendrecht!

Foto's hovenier Barendrecht

Hovenier Barendrecht   Hovenier Barendrecht   Hovenier Barendrecht

Vraag offerte aan

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

  groenonderhoud contract

  Vragen?

  berend flier

  Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
  Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

  Ga naar boven