Op zoek naar een hovenier Barendrecht? Flier Hoveniers is gevestigd in Barendrecht en is al meer dan 15 jaar actief als hovenier in Barendrecht en omstreken. Met een trots team van vakmensen rijden we dagelijks met de juiste tuingereedschappen en ervaring rond naar alle windstreken rond Barendrecht. Wat bij ons centraal staat? Vakmanschap, enthousiasme en service is waar wij voor staan bij Flier Hoveniers. In de loop van de jaren hebben we talloze prachtige tuinen in Barendrecht en omgeving gerealiseerd Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Barendrecht

Iedereen verdient een prachtige tuin waar u tot rust kunt komen. Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren, of bent u op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Barendrecht en omgeving. Waar u ook naar op zoek bent, Flier Hoveniers is de juiste partij die u zoekt als u op zoek bent naar een hovenier in Barendrecht. Bij Flier Hoveniers doen we het daarom ook graag direct goed, zo adviseren wij u op het gebied van beplanting, onderhoud, de materiaalkeuze etc. Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen, zorgen we er ook voor dat deze worden onderhouden en u hier jarenlang van kunt genieten. Ons uiteindelijke doel is om een tuin te creëren die uw verwachting overtreft. 

Onze diensten

Naast dat Flier Hoveniers werkt voor particulieren, werken wij ook voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Niet alleen zijn we daarom gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, maar zijn we ook ervaren en gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van tuinen. Hiernaast zijn we ook ervaren in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Onze hoveniers kunnen alle gewenste werkzaamheden in uw tuin uitvoeren. Onze service begint met een vrijblijvend gesprek bij u op locatie in Barendrecht of omstreken waarin we uw wensen bespreken. Na dit gesprek verzorgen wij een offerte en plan van aanpak voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Volledig vrijblijvend. 

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers Barendrecht!

Foto's hovenier Barendrecht

Hovenier Barendrecht   Hovenier Barendrecht   Hovenier Barendrecht

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven