Wanneer u op zoek gaat naar een hovenier voor uw tuin in Spijkenisse, vindt u het belangrijk dat uw wensen op een goede professionele manier ten uitvoer gebracht worden. Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in de omgeving van Spijkenisse. Onze mensen rijden dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Spijkenisse. Vakmanschap, enthousiasme en service staan bij de mensen van Flier Hoveniers voorop. In de loop van de jaren hebben wij diverse mooie tuinen in de omgeving van Spijkenisse gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u inspireren.

Uw tuin in Spijkenisse

Iedere tuin is uniek, en dat is ook de manier waarop wij uw tuin in Spijkenisse zien. Een droomtuin realiseren begint met een schets. Zonder concessies, zo mooi mogelijk, we leggen de lat hoog. De basis daarvoor is een goed en doordacht tuinontwerp. Inclusief alle wensen; groensoorten, kindvriendelijk, bloemrijk, privacy. Maar ook ornamenten, borders, muurtjes etcetera. Vanaf de creatieve aanzet in de schetsfase tot de oplevering van de tuin. Met als streven een tuin die letterlijk leeft. Of u nu een moderne tuin wilt, een klassieke of landelijke tuin, er zijn mogelijkheden te over, en wij laten u die graag zien. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin realiseren die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten als hoveniersbedrijf

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor bedrijven, instellingen en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen vrijblijvend bij u langs in Spijkenisse!

Tot ziens bij Flier Hoveniers, sterk in groen en omgevingswerk!

Foto's hovenier Spijkenisse

Hovenier Spijkenisse   Hovenier Spijkenisse   Hovenier Spijkenisse

Vraag offerte aan

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

  groenonderhoud contract

  Vragen?

  berend flier

  Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
  Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

  Ga naar boven