Wanneer u op zoek gaat naar een hovenier Spijkenisse, vindt u het belangrijk dat uw wensen op een goede professionele manier ten uitvoer gebracht worden. Bij Flier hoveniers bent u aan het juiste adres voor alle hovenierswerkzaamheden die u maar wenst, maar ook werkzaamheden zoals houtbouw, het ontwerpen en maken van vlonders en tuinhuizen. Graag stellen wij ons aan u voor. Al meer dan 15 jaar voeren wij op hoge kwaliteit hovenierswerkzaamheden uit die te onderscheiden zijn door service en resultaat. Vakmanschap, de hoogste kwaliteit en service staan centraal bij de hoveniersbedrijf Flier uit Barendrecht. Voor we starten met een project, plannen we eerst een vrijblijvende afspraak in bij onze klant op locatie om de wensen te bespreken. Aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte opgesteld en mogelijk een schets gemaakt. Bekijk ons portfolio eens en laat u inspireren.

Uw tuin in Spijkenisse

Iedere tuin is uniek, en dat is ook de manier waarop wij uw tuin in Spijkenisse zien. Een droomtuin realiseren begint met een schets. Zonder concessies, zo mooi mogelijk, we leggen de lat hoog. De basis daarvoor is een goed en doordacht tuinontwerp. Inclusief alle wensen; groensoorten, kindvriendelijk, bloemrijk, privacy. Maar ook ornamenten, borders, muurtjes etcetera. Vanaf de creatieve aanzet in de schetsfase tot de oplevering van de tuin. Met als streven een tuin die letterlijk leeft. Of u nu een moderne tuin wilt, een klassieke of landelijke tuin, er zijn mogelijkheden te over, en wij laten u die graag zien. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin realiseren die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten als hoveniersbedrijf

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor bedrijven, instellingen en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen vrijblijvend bij u langs in Spijkenisse!

Tot ziens bij Flier Hoveniers, sterk in groen en omgevingswerk!

Foto's hovenier Spijkenisse

Hovenier Spijkenisse   Hovenier Spijkenisse   Hovenier Spijkenisse

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven