tuinontwerp

De droomtuin

U wilt een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen door een vakman? Uiteraard is Flier Hoveniers hiervoor de beste optie. Wellicht bent u net verhuisd en is uw tuin nog niet naar uw wens wat ervoor zorgt dat het nog niet helemaal als uw tuin voelt. Flier Hoveniers biedt u eenvoudige, maar ook de meest creatieve en veelzijdige oplossingen waarbij we allereerst starten met een vrijblijvend gesprek om al uw wensen in kaart te brengen. Vaak zien we dat onze klanten een bepaalde creatie voor ogen zien, maar na het vrijblijvende adviesgesprek toch andere inzichten krijgen.

Daarom is het erg belangrijk om vooraf een gesprek bij u thuis, of bij ons op locatie in te plannen en daarmee al uw wensen en de opties die wij bieden in kaart te brengen. Hiermee bent u na het eerste gesprek al zeker van het feit dat u een droomtuin krijgt. Daarbij verdient ook iedereen een droomtuin die ontworpen is door Flier Hoveniers. Niets is fijner dan een tuin die echt eigen voelt en welke compleet naar uw wensen is. Bij Flier hoveniers staat vakmanschap, service, gedrevenheid en enthousiasme centraal waarmee we u graag willen bedienen.

Bij het realiseren van een droomtuin komen allerlei zaken kijken. Bij Flier Hoveniers starten we bijna altijd met een vrijblijvend gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard gaan wij er volledig in mee als u al exact weet wat u wilt, wel geven we graag eerlijk advies. Wilt u bijvoorbeeld een bepaald soort look creëren die eigenlijk helemaal niet zo bij u past? In het eerste gesprek zoeken wij graag samen met u naar uw échte wensen. Een droomtuin realiseren begint dan ook met het maken van een schets, geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 
De basis van daarvoor is een goed en doordacht tuinontwerp. Inclusief alle wensen; groensoorten, bloemrijk, kindvriendelijk, privacy.
Maar denk ook aan ornamenten, muurtjes, borders etcetera. Vanaf de creatieve aanzet in de schetsfase tot de oplevering van de tuin. Met als streven een tuin die letterlijk leeft


        

De Flier manier - duidelijkheid

Dat betekent heldere adviezen op maat naar wensen en budget. Na de schetsfase - en eventueel doorvoeren van wijzigingen - wordt een definitief ontwerp gemaakt.

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven