Wellicht ben  u op zoek naar een hovenier Hoogvliet. Maar niet zomaar een hovenier, één die uw wensen op een goede en professionele manier ten uitvoer kan brengen. Flier Hoveniers is al meer dan 15 jaar een kwaliteitsbedrijf uit Barendrecht, dat de hoogste kwaliteit hovenierswerken weet te leveren de omgeving van Hoogvliet. Het team dat bestaat uit vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Hoogvliet. Vakmanschap, enthousiasme en service staan bij de mensen van Flier Hoveniers voorop. In de loop van de jaren hebben wij diverse mooie tuinen in de omgeving van Hoogvliet gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u inspireren. 

Uw tuin in Hoogvliet

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin in Hoogvliet kunnen betekenen. Een nieuwe tuin realiseren begint met een schets. Zonder concessies. De basis daarvoor is een goed en doordacht tuinontwerp. Inclusief alle wensen; groensoorten, kindvriendelijk, bloemrijk, privacy. Maar ook ornamenten, borders, muurtjes etcetera. Vanaf de creatieve aanzet in de schetsfase tot de oplevering van de tuin. Met als streven een tuin die letterlijk leeft. Of u nu een moderne tuin wilt, een klassieke of landelijke tuin, wij zijn u graag van dienst. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten als hoveniersbedrijf

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor bedrijven, instellingen en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen vrijblijvend bij u langs in Hoogvliet!

Tot ziens bij Flier Hoveniers, sterk in groen en omgevingswerk!

Foto's hovenier Hoogvliet

Hovenier Hoogvliet   Hovenier Hoogvliet   Hovenier Hoogvliet

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven