Woont u in Zwijndrecht en bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuin? Maak eens kennis met Flier Hoveniers, de hovenier voor Zwijndrecht en omgeving. Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hovenier. Dagelijks rijdt een team van vakmensen met geavanceerde tuingereedschappen naar tuinen in de buurt van Zwijndrecht. Service, vakmanschap en enthousiasme staan bij de mensen van Flier Hoveniers centraal. Wij hebben in de loop der jaren talloze prachtige tuinen in de buurt van Zwijndrecht gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Zwijndrecht

Nodig ons eens uit in Zwijndrecht om te kijken wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen! Misschien wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Zwijndrecht. Het kan ook zijn dat u helemaal niet weet wat u wilt, maar dat u graag ter plaatse deskundig advies van een hovenier wilt. Wij adviseren u  graag op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij uw droomtuin in Zwijndrecht graag realiseren!

Onze diensten als hovenier

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen vrijblijvend bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Zwijndrecht

Hovenier Zwijndrecht   Hovenier Zwijndrecht   Hovenier Zwijndrecht

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

Invalid Input
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB
reCAPTCHA
Ongeldig veld

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven