Bent u woonachtig in Zwijndrecht en bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuin? Dan bent u bij Flier Hoveniers aan het goede adres. Flier Hoveniers is dé hovenier waar men aan denkt als het gaat om service, vakmanschap en kennis over het ontwerpen, aanleggen en renoveren van tuinen in Zwijndrecht en omgeving. Al meer dan 15 jaar zijn we actief met allerlei werkzaamheden rondom de tuin. Denk hierbij aan het ontwerpen en aanleggen van tuinen, het verzorgen en bijhouden van bomen, beplantingen en veel meer. Maar niet alleen hiermee houden wij ons bezig, ook hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van overkappingen, tuinhuizen, veranda's, schuttingen en alles rondom houtbouw. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige vlonder voor uw woning aan het water? In de afgelopen 15 jaar als hovenier hebben we talloze prachtige tuinen gecreëerd in Zwijndrecht en omgeving. De meest recent afgeronde projecten vindt u in ons portfolio en laat u verrassen. Hovenier Zwijndrecht

Uw tuin in Zwijndrecht

Nodig ons eens uit in Zwijndrecht om te kijken wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen! Misschien wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Zwijndrecht. Het kan ook zijn dat u helemaal niet weet wat u wilt, maar dat u graag ter plaatse deskundig advies van een hovenier wilt. Wij adviseren u  graag op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij uw droomtuin in Zwijndrecht graag realiseren!

Onze diensten als hovenier

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen vrijblijvend bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Zwijndrecht

Hovenier Zwijndrecht   Hovenier Zwijndrecht   Hovenier Zwijndrecht

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven