Bent u op zoek naar een Hovenier Rotterdam? Bij Flier Hoveniers bent u aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit werkzaamheden die u kunt wensen. Al meer dan 15 jaar staan wij garant voor kwaliteit, service en vakmanschap als hovenier in Rotterdam, Barendrecht en omstreken. Ons team, bestaand uit vakmensen, rijdt dagelijks rond om de mooiste tuin te realiseren voor onze klanten. In de loop der jaren hebben we de prachtigste tuinen gerealiseerd in omgeving Rotterdam. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen. Onze kwaliteit komt tot zichtbaarheid in ons vakmanschap, gedrevenheid en service. 

Onze service begint met een vrijblijvende afspraak waarin we uw wensen bespreken en samen zoeken naar de beste opties voor uw tuin, binnen uw budget. Op basis daarvan ontvangt u een vrijblijvend voorstel. 

Uw tuin in Rotterdam

Bent u benieuwd op welke manier invulling wij geven aan uw tuin en wat wij voor u kunnen betekenen? Wellicht bent u op zoek naar een moderne tuin die zich onderscheidt van uw buren of zoekt u een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Rotterdam. Flier hoveniers adviseert u graag op het gebied van tuinontwerp, beplanting, bestrating, onderhoud, materiaalkeuze en ga zo maar door. Flier Hoveniers is uw hovenier in Rotterdam die uw tuin omtovert tot een paradijs. 

Onze hoveniersdiensten

Naast dat Flier Hoveniers werkzaamheden verricht voor particulieren, werken wij ook voor instellingen, bedrijven en gemeenten. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit ontwerp en aanleg van tuinen, maar we zijn ook ervaren in  onderhoud en renovatie. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Rotterdam

Hovenier Rotterdam   Hovenier Rotterdam   Hovenier Rotterdam

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven