Op zoek naar een hovenier Rotterdam? Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hovenier in Rotterdam en omgeving. Ons team bestaat uit vakmensen die dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Rotterdam rijden. Vakmanschap, enthousiasme en service staan bij het team van Flier Hoveniers centraal. Wij hebben in de loop der jaren talloze prachtige tuinen in de omgeving van Rotterdam gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Rotterdam

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin in Rotterdam kunnen betekenen? Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Rotterdam. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze hoveniersdiensten

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit ontwerp en aanleg van tuinen, maar we zijn ook ervaren in  onderhoud en renovatie. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Rotterdam

Hovenier Rotterdam   Hovenier Rotterdam   Hovenier Rotterdam

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

Invalid Input
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB
reCAPTCHA
Ongeldig veld

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven