Hovenier Vlaardingen, dat is waar u naar op zoek bent. En niet zomaar een hovenier, maar een die uw wensen op een perfecte professionele manier ten uitvoer kan brengen. Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Vlaardingen en omgeving. Ons team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken rond Vlaardingen. Vakmanschap, enthousiasme en service staan bij de mensen van Flier Hoveniers centraal. In de loop van de jaren hebben wij vele prachtige tuinen in de omgeving van Vlaardingen gerealiseerd. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Vlaardingen

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin in Vlaardingen kunnen betekenen. Een droomtuin realiseren begint met een schets. Zonder concessies. De basis daarvoor is een goed en doordacht tuinontwerp. Inclusief alle wensen; groensoorten, kindvriendelijk, bloemrijk, privacy. Maar ook ornamenten, borders, muurtjes etcetera. Vanaf de creatieve aanzet in de schetsfase tot de oplevering van de tuin. Met als streven een tuin die letterlijk leeft. Of u nu een moderne tuin wilt, een klassieke of landelijke tuin, alles is mogelijk. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor bedrijven, instellingen en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Vlaardingen

Hovenier Vlaardingen   Hovenier Vlaardingen   Hovenier Vlaardingen

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven