Op zoek naar een hovenier in Dordrecht? Dan bent u op zoek naar Flier Hoveniers. Al meer dan 15 jaar leveren wij de hoogste kwaliteit als het gaat om groenwerk en houtbouw. Onder andere ontwerpen en realiseren wij de mooiste tuinen en onderhouden wij gemeentelijke gronden. Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf uit Barendrecht, welke al meer dan 15 jaar actief is in de groenzorg. Naast groenzorg ontwerpen en leveren wij tuinhuizen, overkappingen, schuttingen maar ook prachtige vlonders. Kortom, Flier Hoveniers is uw totaalleverancier als het gaat over het inrichten van uw tuin. Vakmanschap, service, enthousiasme en de beste kwaliteit staat bij ons centraal met als doel: een tevreden klant die op korte en lange termijn kan genieten van zijn of haar tuin.

In de loop der jaren hebben wij diverse prachtige tuinen in Dordrecht en omstreken aangelegd en verzorgen wij deze maandelijks of half-jaarlijks. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen. Voor al uw groenwerk bent u bij Flier Hoveniers bij het juiste bedrijf. Hovenier Dordrecht.

Uw tuin in Dordrecht

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Dordrecht. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze hoveniersdiensten

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs in Dordrecht!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Dordrecht

Hovenier Dordrecht   Hovenier Dordrecht   Hovenier Dordrecht

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven