Wat is een goede hovenier in Dordrecht? En welke hovenier kan uw wensen op een goede manier ten uitvoer brengen? Natuurlijk zijn er veel hoveniersbedrijven in Dordrecht en contrijen. Graag stellen wij ons aan u voor. Flier Hoveniers is een kwaliteitsbedrijf uit Barendrecht, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hovenier, ook in de omgeving van Dordrecht. Een team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerde tuingereedschappen naar alle windstreken. Vakmanschap en service staan bij het team van Flier Hoveniers centraal. Wij hebben in de loop der jaren diverse prachtige tuinen in de omgeving van Dordrecht ontworpen en aangelegd. Ook hebben wij diverse tuinen in Dordrecht en omgeving in onderhoud. Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Dordrecht

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen. Wellicht wilt u een nieuwe moderne tuin die zich onderscheidt van de buren. Of u bent op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Dordrecht. Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin maken die uw verwachtingen overtreft!

Onze hoveniersdiensten

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij houden ons niet alleen bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar zijn ook ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs in Dordrecht!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Dordrecht

Hovenier Dordrecht   Hovenier Dordrecht   Hovenier Dordrecht

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

*
Verplicht veld

Invalid Input
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB
reCAPTCHA
Ongeldig veld

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven