Bent u op zoek naar een vakbekwame hovenier Ridderkerk? Dan is Flier Hoveniers het bedrijf dat u zoekt. Bij ons hoveniersbedrijf in Ridderkerk en omstreken geniet u van hoge kwaliteit werkzaamheden, vakmanschap en een enthousiast team. Al meer dan 15 jaar onderhouden, ontwerpen en renoveren wij tuinen en gemeentelijke gronden in Ridderkerk, Rotterdam en omstreken. Met een team van vakmensen streven wij naar één gezamenlijk doel: een tevreden klant die geniet zijn/haar tuin. Ons hoveniersbedrijf in Ridderkerk en omstreken is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, renovatie, het verzorgen van bomen, beplanting en houtbouw. Daarmee is Flier Hoveniers de totaalleverancier voor uw tuin. Ook in het creëren van bloembakken op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Vakmanschap, enthousiasme en service staat bij de mensen van ons hoveniersbedrijf centraal. In de loop der jaren hebben we talloze prachtige tuinen in en rondom Ridderkerk gerealiseerd.  Bekijk ons portfolio eens en laat u verrassen.

Uw tuin in Ridderkerk

Graag kijken wij wat wij voor u en uw tuin in Ridderkerk kunnen betekenen. Wilt u een nieuwe moderne tuin of juist een klassieke tuin met veel groen. Of bent u op zoek naar een landelijke tuin voor uw nieuwe woning in Ridderkerk? Wij adviseren u op het gebied van beplanting, onderhoud, materiaalkeuze etc. Uiteindelijk willen wij een tuin realiseren die uw verwachtingen overtreft!

Onze diensten als hoveniersbedrijf

Flier Hoveniers werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeentes. Wij leveren niet alleen een tuin op die na enkele jaren tot volle bloei is gekomen, maar waar u ook direct al van kunt genieten. Wij gaan zorgzaam met uw tuin om. Dat herkent u in de kwaliteit van de uitvoering. Niet alleen houden wij ons bezig met ontwerp en aanleg van tuinen, maar ook zijn wij ervaren in  renovatie en onderhoud. Ook hebben wij ervaring in boomverzorging en beplanting. Voor sierbestrating, houtbouw, tuinhuizen of veranda's, ja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft, kunt u een beroep op ons doen!

Bel eens met 0180 398 710, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij komen graag vrijblijvend eens bij u langs!

Tot ziens bij Flier Hoveniers!

Foto's hovenier Ridderkerk

Hovenier Ridderkerk   Hovenier Ridderkerk   Hovenier Ridderkerk

groenonderhoud contract

Vraag offerte aan

Vragen?

vragen

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op!
Bel met 0180 398 710 of stuur een mail naar info@flierhoveniers.nl

Ga naar boven